Citronvand – Et simpelt trick til detox ♡

– til at styrke din krops i forvejen helt fantastiske evne til at detoxe

Jeg har  i lange perioder af mit liv drukket citronvand om morgenen, men af en eller anden årsag var jeg kommet ud af vanen. Min veninde mindede mig for en måneds tid siden om det, da hun fortæller mig at nu er hun begyndt at drikke et glas lunt citronvand hver morgen og jeg genoptog straks min gode gamle vane og det blev min krop GLAD for ♡

Hvis du afprøver det så smid mig lige en kommentar

Her er bare lige nævnt et par af de fordele der er ved at drikke et glas med citronvand hver morgen:

Styrker din leveres evne til at udrense og neutralisere uønskede giftstoffer

Styrker din fordøjelse, beroliger mavebøvl, som oppustethed og tarmluft. Brug gerne skallen fra en øko-citron i din drik til at støtte fordøjelsen, det vil fremme de gode bakterier i tarmen

Mindsker dit syreniveau i kroppen, da citron i dit indre vil virke basisk

Citron er rig på antioxidanter og kan derfor være med til at mindsker rynker og få din hud til at se friskere ud både ved at drikke citronvand eller ved at lave en tonic i forholdet 1:1 af vand og citron og derefter duppe ansigtet.

PRØV FØLGENDE HVER MORGEN I BLOT 14 DAGE OG MÆRK EFTER HVILKEN EFFEKT DET HAR PÅ DIG OG DIN KROP

Pres en halv øko-citron i et glas vand ca. 20 min. inden din morgenmad.

Jeg drikker det på fastende hjerte, som min mormor ville have formuleret det, lige inden jeg hopper i bad, så kommer det tidsmæssigt til at passe meget godt.

Jeg har som regel lidt allerede kogt vand i elkedelen, så jeg tænder den bare lige kort, så vandet er lidt lunt, din krop vil elske at få det med vand der ikke er iskoldt.

Tilsæt evt. et par skiver ingefær og lidt mynte hvis du bruger varmt vand, det er en skøn variation

Vil du have hjælp til at udrense, så kan zoneterapi styrke din krops egne selvhelbredende kræfter, og jeg vil med glæde give dig en oplevelse, hvor du kan mærke hvad zoneterapi gør ved din krop, læs mere her ➝