Månedens konkurrence ♡

Jeg er super taknemlig for at have en hverdag hvor det er muligt for mig at gøre det jeg brænder allermest for, nemlig at hjælpe dig på min klinik . Give dig et tidsløst rum hvor det er muligt at komme langt ned i gear, slippe spændinger i kroppen og opleve fornyet energi.

Den taknemlig vil jeg gerne vise, ved at give dig som trofast følger mulighed for HVER måned at vinde en valgfri behandling på 90 min.

Det giver mig en helt fantastisk følelse helt ind i hjertet når jeg ser hvor meget glæde det spreder.

Og jeg elsker at sprede smil og glæde og dermed sende kærlighed ud i verden.

Mere kærlighed til hinanden, det stemmer jeg på. Hvad med resten af dagen at smile til alle du møder på din vej? Ja jeg mener ALLE, også dem du ikke kender og mærk efter hvad det gør ved dig. Samtidig så prøv at stille dig selv spørgsmålet: Hvordan kan dagen dog bliver bedre end det? Jeg lover dig, at et eller andet vil det gøre ved dig 

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet deltager du hver måned helt automatisk i månedens konkurrence om en valgfri behandling på 90 min. (værdi op til 945,- kr.)

Månedens vinder af nyhedsbrevet vil blive offentliggjort her på hjemmesiden og jeg vil sende dig en mail hver måned når vinderen er trukket så du kan se om det netop er dig der har vundet en skøn behandling som jeg er næsten 100 % overbevist om at du vil være vild med ♡

Der vil indimellem også være konkurrence på Facebook-siden.

Klik ind på siden her for at følge med.

→ Facebook-siden finder du lige her ←

Er du den heldige vinder kan du vælge mellem følgende behandlinger eller vi kan kombinere dem så du får en behandling der er fyldt med velvære og nydelse og som passer allerbedst til lige præcis dig:

Japansk Lifting

Massage

Hot stone massage

Lymfedrænage

Zonterapi

Acces Bars

Præmien kan benyttes på alle hverdage mellem kl. 8-18.

Hvis du ikke i forvejen er tilmeldt Christina´s nyhedsbrev, så kan du gøre det lige her:

→ Tilmeld dig nyhedsbrevet – klik her ←

Ønsker dig den skønneste dag

Kh Christina

Vinderen af månedens konkurrence ♡