Blid wellnessmassage giver dig ro 

– ren nydelse og velvære for din krop og dit sind ♡

Du vil opleve at wellnessmassage er en blidere form for massage, derfor vil du opleve massagen som perfekt hvis du ikke er meget for at jeg tager for hårdt fat eller hvis du bliver meget øm efter behandling med den klassiske fysiurgiske massage.

– læs mere om den fysiurgiske massage her →

Varme i briksen, dejlige velduftende afslappende olier, den blide massage med lange skønnr strøg, vil give dig den skønneste ro, afstressende og afspændende effekt i hele kroppen. Du vil mærke hvordan kroppen langsomt falder fuldstændig til ro.

Når du modtager wellnessmassage hos mig gør jeg samtidig brug af blide tryk på kroppens akupressur punkter, det vil få din krop endnu mere i ro, skabe endnu større narturligt energiflow og være med til at afbalancere din krop.

Den afslappende wellnessmassage giver dig en pause fra hverdagen

Med wellnessmassage får både din krop og sind en pause fra alle hverdagens mange gøremål og tanker.

Til dig der virkelig har brug for at falde til ro og blive fuldstændig afstresset, anbefaler jeg at du vælger 90 min. eller mere så er der tid til udover en helkropsmassage også at få både hænder, fødder, ansigt og hovedbund masseret grundigt og blidt.

Den afsluttende massage i ansigt og hovedbund til simpelthen føre dig i den 7. himmel.

Hvad får du ud af wellmessmassagen?

Mange oplever bedre søvn og langt lavere stressniveau når de går ud af døren efter wellnessmassage og ved regelmæssig massage vil de fleste også mærke at effekten er længervarende og til sidste vil du opleve at massagen går hen og bliver ren forkælelse og forebyggende.

De olier jeg bruger er hjemmelavede og velduftende olier tilsat forskellige virksomme æteriske olier. de hud efterlades derfor blød og lækker.

Fantastisk massage tilpasset dine behov

Massage bliver altid tilpasset dine  behov, det vil sige at tryk og hastighed bliver efter dine ønsker så du både får løsnet spændinger men så du samtidig også har oplevelsen af den afstressende effekt.