Christina Clemen tilbyder zoneterapi i skønne omgivelser i hjertet af Espergærde

Behandling med zoneterapi i Helsingør og omegn ♡

Christina Clemen tilbyder zoneterapi i Helsingør - området. Besøg den hyggelige klinik i Espergærde, hvor der også tilbydes massage og Japansk Lifting.

Hej – Jeg hedder Christina. Hvis du søger efter zoneterapi nær Helsingør, synes jeg du skal lægge vejen forbi min hyggelige klinik i Fredensborg, hvor jeg også tilbyder massage og Japansk Lifting.

Jeg tilbyder helhjertede behandlinger med varme hænder og bruger min intuition til at finde ind til de specifikke steder der kræver særlig meget opmærksomhed under behandlingen. Jeg brænder for at give dig den fedeste oplevelse af hvad din krop selv har af selvhelbredende kræfter, blot ved at bruge særlige trykteknikker på specifikke reflekspunkter. Gang på gang bliver jeg fascineret af hvad vores kroppe kan.

Giv dig selv den skønne oplevelse det er, når kroppen ved hjælp af behandling med zoneterapi, massage eller Japansk Lifting, giver slip på spændinger, bliver max afslappet og fyldt med ny energi og hvor du bagefter igen kan mærke energiflowet i hele kroppen.

Jeg kan afsløre for dig at jeg er fuldstænding vild med at give de her behandlinger, fordi jeg kan se hvad det gør for de mennesker jeg behandler.

Besøg klinikken med zoneterapi i Helsingør – området.

Udover Zoneterapi, tilbyder klinikken også skønne 100 % naturlige ansigtsbehandlinger med Japansk Lifting og massage, velvære eller dybdegående, alt afhængig af hvad det er lige netop du har brug for.

Kombinationer mellem de forskellige behandlinger er også ret så populære. Her er et par eksempler på hvad mine klienter finder populært: Zoneterapi kombineret med massage er altid et hit. Ligeledes Japansk Lifting inkl. rygmassage. Og Japansk Lifting kombineret med udrensende og energigivende zoneterapi er også øverst på listen.

Christina Clemen tilbyder også zoneterapi til børn i skønne omgivelser i hjertet af Espergærde

Et samarbejde mellem dig og mig ♡

Alle alternative behandlinger er et samarbejde mellem dig og mig, hvor vi finder ind til kernen af netop dit problem, og hvad du også selv kan gøre derhjemme, for at styrke og støtte op om behandlingen.

Det er alt andet end et quickfix, men jeg lover dig, at ved regelmæssig behandling vil du opnå gode og vedvarende resultater. Hvor mange behandlinger der skal til er individuelt og afhænger blandt andet af hvor længe du har haft dine problemer.

Du har mit ord på at jeg vil gøre mit allerbedste for at hjælpe dig og give dig en super oplevelse.

Klinikken for zoneterapi, massage og Japansk Lifting ligger i det skønne Espergærde i dejlige omgivelser.
Søger du zoneterapi i Helsingørs omegn, er der tog direkte fra Helsingør til Fredensborg og kun ca. 3 minutters gang fra Kratbjerg st. til klinikken.

Kontakt mig gerne på mobil 24462094 eller skriv til mig på mail christina@christinaclemen.dk og vi kan tage en ganske uforpligtende snak om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Føler du dig spændt i kroppen?

Uden energi?

Træt?

Jeg glæder mig til at se dig ♡